Η εταιρεία

 
Η επιχείρηση μας έχει την έδρα της στην Εύβοια και αντικείμενο της την παραγωγή και διάθεση προϊόντων συσκευασίας (κιβώτια, παλέτες, εξαρτήματα υποθηματων, κ.λ.π.) ανώτερης ποιότητας, στην ελληνική αγορά από το 1962.

Για το λόγο αυτό κάναμε μια σοβαρή οικονομική επένδυση προκειμένου να εξοπλίσουμε τη μονάδα επεξεργασίας του ξύλου με τον ποιο σύγχρονο εξοπλισμό του κλάδου στην κατασκευή διαφόρων τύπων παλετών, ώστε τα προϊόντα μας να πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές τόσο στην Ελληνική όσο και την Ευρωπαϊκή αγορά.

Μετά από επίμονη και επίπονη εργασία προμηθευτήκαμε και θέσαμε σε λειτουργία, μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής παλετών διαφόρων διαστάσεων, τεσσάρων εισόδων για τυποποιημένα προϊόντα αναγνωρισμένα και αποδεκτά από όλα τα κράτη της Ευρώπης. 

Χρησιμοποιούμε στην κατασκευή των παλετών πρώτη υλη (ξύλο), προερχόμενη από αειφόρο διαχείριση των δασών και εφαρμόζουμε τεχνικές προδιαγραφές που δεν επιτρέπουν την αλλοίωση ειδικά των τροφίμων, επειδή τα ειδή ξύλου (Ελάτη, Πεύκο, Οξιά) είναι άριστης ποιότητας, δεν έχουν καμία επαφή με υλικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλοίωση του ξύλου ή να του προσθέτουν ανεπιθύμητα χρώματα ή οσμές, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα προϊόντα των επιχειρήσεων και ιδιαιτέρως τα προϊόντα τροφίμων.

Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να κατανοήσουμε τις αυξημένες απαιτήσεις του καιρού μας, οι οποίες συνεχώς αλλάζουν και οι οποίες απαιτούν τη συνεχή επαγγελματική ευελιξία.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact Form

Name

Email *

Message *